Βίντεο: Λήστεψαν με καλάσνικοφ καφενείο στο Ζεφύρι

0

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το “φως” της δημοσιότητας, όπου φαίνεται η δράση των αδίστακτων ληστών σε καφενείο στο Ζεφύρι. Σε αυτό μάλιστα φαίνεται πως δεν πτοούνται ούτε από την παρουσία παιδιών στον χώρο.  Όπως δείχνει το ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι «Ε», οι ληστές εισέβαλαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε καφενείο στο Ζεφύρι με ένα καλάσνικοφ.

Τα πάντα φαίνονται να γίνονται με γρήγορες κινήσεις, κάτι που δείχνει πως… είναι μαθημένοι. Αμέσως άρχισαν παίρνουν ότι βρουν από το μαγαζί. Μάλιστα δεν αρκέστηκαν στα όσα είχε το ταμείο, αλλά «ξάφρισαν» και τους θαμώνες.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως δεν δίστασαν να κατακλέψουν ακόμα και παιδιά που βρίσκονταν στο καφενείο. Προκειμένου να τρομοκρατήσουν και να κάνουν ακόμα πιο… αποτελεσματική την δράση τους, άρχισαν να πυροβολούν στο ταβάνι. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν καταστροφές και να πέσουν σοβάδες παντού. Στην συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο κλεμμένο, το οποίο βρέθηκε καμένο στο Μενίδι, έχοντας μέσα το καλάσνικοφ.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.