Βίντεο και Φώτο: Μέχρι πρωίας το γλέντι της Ένωσης Νοτιοανατολικής στο Ποσειδώνιο

0

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διήρκεσε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο, όπου τραγουδά ο Χρήστος Χολίδης, η Πωλίνα Χριστοδούλου, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γιάννης Καψάλης.

«Ενορχηστρωτής» της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους της Ένωσης που γέμισαν το Ποσειδώνιο.

Αρχικά έγιναν βραβεύσεις προσωπικοτήτων που ξεχώρισαν (ανάμεσά τους ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ., Μανώλης Κουφάκης, ο παλιός συνδικαλιστής και βουλευτής, Δημήτρης Κυριαζίδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κ. Γλύκας, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος).

Ο κ. Κωνσταντάτος τιμήθηκε διότι παραχώρησε στην ΕΛΑΣ δημοτικό κτίριο 1.000 m2 προκειμένου να στεγαστεί δωρεάν για 12 χρόνια η Διεύθυνση Αστυνομίας Ν/Α Αττικής, ενώ πρώτα πλήρωνε ενοίκιο σε κτίριο της Γλυφάδας 12.000 τον μήνα.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός κ. Γιάννης Πανούσης, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Χατζηδάκης, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκος.

Σε αντίθεση με ότι συνήθιζε να κάνει σε παλιότερους χορούς, ο κ. Πανούσης αποχώρησε νωρίς, χωρίς να χορέψει το… αναμενόμενο ζεμπέκικο, παρά τις προτροπές -περί του αντιθέτου- από το Γιώργο Καλλιακμάνη.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, τις οποίες συντόνιζε η επικοινωνιολόγος Γεωργία Παράσχου), ξεκίνησε το γλέντι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.