Βίντεο για δολοφονία Στεφανάκου: «Θα έχει απάντηση»- Προειδοποίηση για αντίποινα!

0

Δύο και πλέον εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την στιγμή που ο Βασίλης Στεφανάκος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό του. Και μόλις δύο εικοσιτετράωρα χρειάστηκαν για να ακουστί η πρώτη… φωνή που μιλά για «απάντηση»!

Ο Βασίλης Στεφανάκος εκτελέστηκε στο Χαϊδάρι, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, 17.01.2018. Οι εικόνες που τον δείχνουν νεκρό δευτερόλεπτα μετά την επίθεση προκάλεσαν σοκ, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που ανησυχούν για το ενδεχόμενο αντιποίνων. Μεταξύ αυτών φυσικά και οι άνδρες των Αρχών που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Στο ενδεχόμενο αυτό, της πιθανής «απάντησης» δηλαδή για την δολοφονία του πρώην βαρυποινίτη, αναφέρθηκαν δύο άνθρωπου του στενού του περιβάλλοντος.

Και οι δύο ουσιαστικά… εύχονται να τελειώσουν όλα εδώ. Ωστόσο ένας εξ αυτών είναι περισσότερο απαισιόδοξος…

«Θα έχει απάντηση»!

Πρόκειται για φίλο του 58χρονου, ο οποίος μίλησε στον Ant1. Το σχετικό απόσπασμα μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Παρασκευής, 19.01.2018.

Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο να τονίζει: «Είναι ένα σοκαριστικό περιστατικό το οποίο κατά τη γνώμη μου δε νομίζω ότι θα μείνει έτσι… Θα έχει απάντηση«.

«Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε κερδίσει το σεβασμό»

Την ίδια ώρα, ο άνθρωπος – σκιά του 58χρονου, μιλώντας επίσης στον Ant1, τονίζει πως ο Βασίλης Στεφανάκος δεν έδειχνε να φοβάται για την ζωή του

«Δεν περιμέναμε να συμβεί τέτοιο πράγμα. Δεν μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι. Κυκλοφορούσε και μόνος του και μάλιστα κυκλοφορούσε και μ’ ένα Beverly πάνω εδώ στην Καβάλας, από ό, τι το είχα δει δύο φορές«, λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα υποστηρίζει πως ο Βασίλης Στεφανάκος είχε εγκαταλείψει την παράνομη συμπεριφορά μετά την αποφυλάκισή του, το καλοκαίρι του 2016.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Είχε αποχή. Απείχε… Δεν έκανε το παραμικρό. Την παραμικρή παράνομη κίνηση. Δεν ασχολούνταν με καμιά παρανομία. Ποτέ δεν πήρε χρήματα από εκβιασμούς ή από όλα αυτά που ακούγονται στις τηλεοράσεις«.

Όσο για το ενδεχόμενο να ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος, ο φίλος του πρώην βαρυποινίτη τονίζει: «Είχε κερδίσει το σεβασμό από όλους αυτούς τους ανθρώπους γιατί είχε φιλόσοφο πνεύμα και πολύ έξυπνο μυαλό. Και μπορούσε να δώσει λύσεις σε πάρα πολλά προβλήματα δίχως να χυθεί αίμα.

Πολύς κόσμος αγάπαγε το Βασίλη, είναι γεγονός, γιατί βοηθούσε πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ φιλότιμος ως άνθρωπος. Αλλά πιστεύω… θέλω να πιστεύω ότι επειδή δε βγαίνει πουθενά αυτό… να κλείσει εδώ«.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Πηγή: Newist

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.