Αυτή είναι η διαταγή για το επίδομα παραμεθορίου των 100 ευρώ μηνιαίως

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι λύνεται ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, μετά από παρεμβάσεις της προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

0

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΠΟΑΣΥ τη διαταγή για την καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου, ύψους 100 ευρώ μηνιαίως. Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι λύνεται ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, μετά από παρεμβάσεις της προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων μας και της σχετικής αλληλογραφίας που αναπτύχθηκε μεταξύ της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της Ηγεσίας του Σώματος, Πολιτικής και Φυσικής, σήμερα εκδόθηκε η υπ’ αριθ. 1742/18/557545 από 19-03-2018 διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία επιλύεται ένα οικονομικό θέμα που αφορά συγκεκριμένες κατηγορίες συναδέλφων μας.

Ειδικότερα, με την παραπάνω διαταγή ενημερώνονται οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Σώματος ότι, δικαιούχοι του επιδόματος παραμεθορίου, ύψους 100,00 € μηνιαίως, καθίστανται και οι υπηρετούντες σε μονάδες της Ε.Υ.Π., σε Υπηρεσίες Ασύλου, Υπηρεσίες Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης, καθώς και άλλες πολιτικές και στρατιωτικές Υπηρεσίες με έδρα τις περιοχές που δικαιολογούν την καταβολή του εν λόγω επιδόματος.

Επισημαίνουμε ότι, η ως άνω διαταγή, έρχεται από τους εκπροσώπους της πολιτείας, αργοπορημένη και σε δεύτερο χρόνο, για να διευκρινίσει τα αυτονόητα αναφορικά με την ενιαία αντιμετώπιση χορήγησης του επιδόματος παραμεθορίου σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4472/2017.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ο Πρόεδρος, Γρηγόριος Γερακαράκος
Ο Γ.Γ., Γεώργιος Παπατσίμπας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.