Αποκαλύψεις-“φωτιά” για το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη

0

Καινούργιες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της 19χρονης κοπέλας από τη Λέσβο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαϊνης. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν στον Τύπο (Πρώτο Θέμα), η κοπέλα φέρεται να έχει δώσει τα ονόµατα δύο ανδρών, ρουμανικής καταγωγής. τους οποίους όμως γνώριζε ως «Πέτρο» και του «Νίκο», ενώ έχει δώσει και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ της εφημερίδας µαζί µε τη 19χρονη στην Αιθιοπία ήταν οι δύο Ρουµάνοι µε τους οποίους μάλιστα η κοπέλα έµεινε στο ίδιο ξενοδοχείο, στο «Aldi Guest House», στην πρωτεύουσα Αντίς Αµπέµπα.

Τα ονόματα των δύο Ρουμάνων είναι Petrica, 28 ετών γεννηµένος στο Βουκουρέστι, και Nicusor, 37 χρόνων από ένα χωριό στα Νότια Καρπάθια. Η 19χρονη γνώριζε και τους δύο όχι μόνο με τα ελληνικά τους ονόματα αλλά και τον 28χρονο με ελληνικό επίθετο το οποίο δεν έχει καµία σχέση µε αυτό που αναγράφεται στο διαβατήριό του.

Παράλληλα εμφανίζεται να έχει αποκαλύψει, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, και την εµπλοκή ενός άλλου άνδρα, ο οποίος, σύµφωνα µε όσα υποστηρίζει, έδωσε στον «Πέτρο» (Petrica) την τσάντα η οποία είχε την κοκαΐνη και εκείνος µε τη σειρά του την πέρασε σε εκείνη. Το σημαντικό είναι πως όπως ισχυρίζεται το περιστατικό έγινε σε χώρο όπου υπήρχε κάµερα, επομένως το πρόσωπο του µαύρου άνδρα έχει καταγραφεί.

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, τα διαβατήρια των δύο Ρουµάνων εκδόθηκαν στην Αθήνα και µάλιστα πολύ πρόσφατα. Του Petrica εκδόθηκε στις 21 Αυγούστου 2017, ενώ του Nicusor στις 10 Νοεµβρίου 2017.

Ενα ακόµη πολύ περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι στο πλήρες όνοµά του Petrica αντιστοιχούν 290 νούµερα κινητών τηλεφώνων στη Μυτιλήνη, ενώ άτοµο µε αυτό το όνοµα εµφανίζεται στο Επιµελητήριο Λέσβου να έχει ανοίξει κατάστηµα πώλησης και επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ολοκαίνουριο όµως ήταν και το διαβατήριο της 19χρονης το οποίο εδόθηκε στις 21 Σεπτεµβρίου 2017, µόλις 21 ηµέρες µετά την αναχώρησή της από τη Μυτιλήνη για την Καλαµάτα προκειµένου να σπουδάσει. Με το νέο της διαβατήριο η 19χρονη ταξίδεψε στο Παρίσι και τη Eurodisney, από όπου στις 30 Οκτωβρίου ανέβασε δύο φωτογραφίες. Στη µία απαθανατίζεται η ίδια, κάτι που προδίδει την παρουσία τουλάχιστον ενός ακόµη ατόµου το οποίο και τράβηξε τη φωτογραφία.

Στις 17 Νοεµβρίου -και αφού έχει ταξιδέψει σε Ντουµπάι, Αίγυπτο, Κύπρο, Αθήνα, όπως προκύπτει από τα µηνύµατα στο Facebook, προσγειώνεται στο αεροδρόµιο Μπόλε στην Αντίς Αµπέµπα και ανεβάζει φωτογραφία της στα σόσιαλ μίντια. Ενθουσιασµένη από το ταξίδι, θα ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία την εποµένη, στην οποία ποζάρει γράφοντας τη λεζάντα «Life is short. Enjoy it».

Η τελευταία είναι τραβηγµένη από το δωµάτιο του ξενοδοχείου «Aldi Guest House», στο οποίο διέµεναν και οι δύο Ρουµάνοι.

Πηγή: Εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.