«Αν συμβεί κάτι την ευθύνη θα την ρίξουν στις διμοιρίες» – Σχόλιο του Δημ. Πάκου για τα επεισόδια

0
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος

Τα… καθιερωμένα επεισόδια του Σαββάτου σημειώθηκαν και χθες το βράδυ έξω από το Πολυτεχνείο, με ομάδες κουκουλοφόρων να εξαπολύουν επίθεση με πέτρες και βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ.

Στο σημείο εκτελούσε υπηρεσία και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος, ο οποίος σχολιάζει καυστικά το περιστατικό, κάνοντας λόγο για «αδιανόητα πράγματα».

«Χθες το βράδυ έγινα πάλι επεισόδια στο Πολυτεχνείο. 30 ‘’κύριοι’’ επί ώρες έπαιζαν με τα νεύρα των αστυνομικών. Παρά τις συνεχείς παρακλήσεις των αξιωματικών της ΥΑΤ προς το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ να κλείσει η οδός Πατησίων αυτό δεν έγινε ποτέ. Πέτρες και άλλα αντικείμενα έφταναν και στα δύο ρεύματα ενώ η κίνηση ήταν αρκετή (Σαββατόβραδο).

Επειδή είμαι αυτόπτης μάρτυρας και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, ποιος αλήθεια παίρνει αυτή την ευθύνη και για ποιο λόγο; Για να δείξει ότι δεν γίνεται και κάτι τρομερό; Για αυτά που εμείς τραβάμε εκεί δεν τους νοιάζει; Μάλλον για το αν μια πέτρα χτυπήσει ένα μηχανάκι τους νοιάζει; Αν συμβεί κάτι την ευθύνη θα την ρίξουν στις διμοιρίες. Στο 2018 αυτά είναι αδιανόητα».

Δημοσθένης Πάκος, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.