Έφυγε απ’ τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε να ανακοίνωση της η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ, της οποίας υπήρξε ιδρυτής και καθοδηγητής επί δεκαετίες.

0

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 88 ετών, άφησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες της χώρας και άνθρωπος – σύμβολο για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Γιαννακόπουλος τα ξημερώματα της Κυριακής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Κηφισιά, αλλά παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε να ανακοίνωση της η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ, της οποίας υπήρξε ιδρυτής και καθοδηγητής επί δεκαετίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της έως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.