Ένωση Ν/Α Αττικής: Στην τελική ευθεία η επίλυση του ζητήματος των μετακινήσεων

0

«Στην τελική ευθεία μπήκε η επίλυση του ζητήματος όσον αφορά την μετακίνηση των Αστυνομικών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς», όπως αναφέρει -μετά από νέο κύκλο επαφών- το προεδρείο του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Η Ένωσή μας, ενημερώνει τα μέλη της ότι σε τελευταία επικοινωνία του Προέδρου της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής κ. Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ με το γραφείο του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου ΣΠΙΡΤΖΗ, λάβαμε διαβεβαίωση ότι η σχετική Κ.Υ.Α έχει υπογραφεί από αυτόν (και σύμφωνα με πληροφορίες και από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη) για τις μετακινήσεις των Αστυνομικών και είναι προς υπογραφή στο γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργο ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ.

Φαίνεται ότι έφτασε στην τελική ευθεία η επίλυση του ζητήματος όσον αφορά την μετακίνηση των Αστυνομικών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς έτσι ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των συναδέλφων μας που μετακινούνται με αυτά καθώς και η προσβολή της προσωπικότητας τους όταν προσπαθούν να διέλθουν τις ηλεκτρονικές πύλες για να μεταβούν στις Υπηρεσίες τους.

Η Ένωσή μας έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι δίπλα στο συνάδελφο και από την αρχή έκανε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες και συναντήσεις με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστο ΣΠΙΡΤΖΗ καθώς και τον Πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α. κ. Αναστάσιο ΤΑΣΤΑΝΗ για να μην υποστούμε ήττα στο συγκεκριμένο ζήτημα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ουσιαστικό και παρεμβατικό τρόπο για την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν τα μέλη μας.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ.γ., Μαρίνος Κακαβάς

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.