Ένωση Νοτιοανατολικής: Ε.Κ.Α.Μ., συνοδοί σκύλων περιπολιών… Τι θα γίνει με το επίδομα;

0

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Υπουργός Εθνικής άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προώθησαν στην γενική διεύθυνση οικονομικού σχεδιασμού και υποστήριξης προσχέδιο νέας κοινής υπουργικής απόφασης με την οποία αποκαθίστανται οι περικοπές στα επιδόματα που λάμβαναν οι άντρες της υπηρεσίας υποβρυχίων καταστροφών.

Η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής έχει προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες έτσι ώστε να αποκατασταθούν και οι αδικίες που υφίστανται με το τελευταίο μισθολόγιο και οι Έλληνες αστυνομικοί μέλη μας.

Ειδικότερα έχουμε αποστείλει συγκεκριμένα έγγραφα προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου μας καθώς επίσης ήρθαμε σε επαφή με τον Υπουργό, τους δύο Γενικούς Γραμματείς και τον Αρχηγό του σώματος, προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία με τα επιδόματα που ελάμβαναν οι υπηρετούντες στην Ε.Κ.Α.Μ. και οι σύνοδοι σκύλων Περιπολίας, καταθέτοντας και συγκεκριμένη πρόταση για το ζήτημα αυτό.

Ελπίζουμε ότι στην φιλοσοφία που κινήθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να κινηθεί και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αδικία που θίγει το φρόνημα των αντρών επίλεκτων μονάδων και υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ..

Για το Δ.Σ.

Πρόεδρος και  Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος και ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.