Ένωση Ν/Α Αττικής: «Στη μνήμη των αγγέλων που θυσιάστηκαν για την ευνομία»

0

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος, τελέστηκε το Σάββατο στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Το Ψυχοσάββατο 10/02/2018 και ώρα 12:00 στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος, αποτίνοντας φόρο τιμής στους Αστυνομικούς που έχασαν την ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, τηρώντας πιστά τον όρκο που έδωσαν στην πατρίδα και το Σύνταγμα, υπερασπιζόμενοι μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος τη δημοκρατία, την ειρήνη και την ελευθερία.

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής εκπροσώπησε ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και την Ένωση Αξιωματικών Αττικής ο Αστυνόμος Ά κ. Χρήστος ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Παρευρέθησαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ ΣΔΟΥΚΟΣ, ο Διοικητής του Τ.Ε.Ε.Μ. Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος ΒΛΑΧΑΚΗΣ, η Αστυνομικός Υποδιευθυντής κα. Δήμητρα ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ο αναπληρωτής Τμηματάρχης Ασφάλειας Αερολιμένα Αστυνόμος ΄Β κ. Κωνσταντίνος ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ, η Αστυνόμος ΄Β κα. ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ Αλεξάνδρα και άλλοι συνάδελφοι της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αθηνών και Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

“Στη μνήμη των αγγέλων που θυσιάστηκαν για την ευνομία”.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Ο πρόεδρος, Γιώργος Καλλιακμάνης
Ο γ.γ. Μαρίνος Κακαβάς

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.