Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής: Τιμή και δόξα στους άνδρες της Ε.Κ.Α.Μ.

0

Το «παρών» στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, έδωσε αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00, στην έδρα της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε τρισάγιο εις μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, που Υπηρετούσε στην Ε.Κ.Α.Μ. , Βασίλη Λάππα.

Την Ένωση μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Καλλιακμάνης και οι αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γιώργος Τσαπάρας και κ. Κώστας Γρυπονησιώτης. Ήμασταν όλοι εκεί για να τιμήσουμε τον συνάδελφο μας που έφυγε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και άφησε πίσω του γυναίκα και δύο παιδιά.

Η Ε.Κ.Α.Μ. είναι μία νευραλγική υπηρεσία πρώτης γραμμής που οι άντρες της λάμβαναν μέχρι πρότινος συγκεκριμένα επιδόματα. Με το τελευταίο μισθολόγιο η πολιτεία φρόντισε να δείξει για άλλη μία φορά το «ανθρώπινο πρόσωπο της» και το «πόσο τιμά και δοξάζει αυτούς τους ήρωες» αφαιρώντας τους το μισό ποσό.

Ελπίζουμε ότι μέχρι την τελική διαμόρφωση της σχετικής Κ.Υ.Α. να πρυτανεύσει η λογική και αφού ενωθούν τα δύο επιδόματα σε ένα να αποδοθούν ξανά στους συναδέλφους.

Τιμή και δόξα στους άνδρες της Ε.Κ.Α.Μ. με πράξεις και όχι με λόγια…

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γεν. γραμματέας, Μαρίνος Κακαβάς

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.