Άρθρο για Κρίσεις: Κάποιοι αξιωματικοί επιδόθηκαν σε ένα αγώνα… επισκέψεων σε πολιτικά γραφεία

0

Για ακόμη μια φορά οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκαν δίχως κανένα κριτήριο λογικής και δημοσίου συμφέροντος.

Άρθρο από την ιστοσελίδα securnews

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες (όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια…) οι αξιωματικοί  επιδόθηκαν σε ένα αγώνα δρόμου και επισκέψεων σε πολιτικά γραφεία,  προκειμένου να καταφέρουν να προαχθούν και να λάβουν τη θέση που επιθυμούν.
Αυτή τη φορά όμως,  εκτός από το ανακάτεμα της τράπουλας που έγινε επιτυχώς,  παρατηρήθηκε και μετάθεση έμπειρων αξιωματικών,  από «επιστημονικές»  θέσεις , θέσεις που το Ελληνικό δημόσιο  πλήρωσε χιλιάδες ευρώ για να τους εκπαιδεύσει,  προκειμένου να καταφέρνουν να αποδίδουν τα μέγιστα για τη δημόσια ασφάλεια.
Δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι αυτοί αξιωματικοί, τόσα χρόνια να βρισκόταν σε συγκεκριμένη θέση αφού με τις γνώσεις τους απέδιδαν τα μέγιστα και είχαν κριθεί ως ικανοί  και τώρα με την ίδια ηγεσία, να κρίνονται λιγότερο ικανοί και να τους αλλάζουν θέση.
Αυτούς τους έμπειρους πλέον «επιστήμονες» αξιωματικούς,  το ίδιο το κράτος τους έθεσε στο «ψυγείο»,  στερώντας από το δημόσιο συμφέρον και ασφάλεια τις γνώσεις τους.
Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των σωμάτων ασφαλείας είναι γνωστό,  αφού έχει φροντίσει να το κοινοποιήσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.Αυτή όμως η εμπάθειά του,  σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να αποβαίνει σε βάρος της δημόσιας ασφάλειας,  στην οποία ούτως ή άλλως η Ελλάδα έχει πρόβλημα.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες,  έχουν ανάγκη από έμπειρους και ικανούς αξιωματικούς. Και αυτό δεν θα πρέπει να το στερεί η κυβέρνηση.

Πηγή: securnews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.